Microsoft Office 2019/2016 Nasıl Etkinleştirilir?

Office 2019 Pro Plus Aktivasyon

Office yazılımı en çok kullanılan Microsoft ürünlerinden biri olmuştur ve şimdi kişisel ve profesyonel bilgisayarlarımızda yürüttüğümüz çeşitli faaliyetlerin bel kemiğidir. Microsoft Office 2019 şimdi kullanıma hazır ve birkaç yeni özellik ve gelişmiş güvenlik ile birlikte geldi.

Çoğu kişi, bulut tabanlı bir abonelik ürünü olan Office 365’e geçiyor. Aktivasyon anahtarı e-posta hesabınıza bağlı ve aboneliğinizi planınıza göre yenilemeniz gerekiyor. Ancak yine de bulut için hazır değilseniz ve abonelikler üzerinden ömür boyu lisansları tercih ediyorsanız, Office 2019/2016 tam size göre. Bu gönderi , Microsoft Office kopyanızı nasıl etkinleştireceğinize ilişkin her şeyi kapsar .

Office Aktivasyon Durumu nasıl kontrol edilir?

Office 2019 Pro Plus Etkinleştirme

Microsoft Office kopyanızın sürümünden veya etkinleştirme durumundan emin değil misiniz? Bu adımlar aynı şeyi bulmanıza yardımcı olabilir.

  • Herhangi bir Office uygulamasını açın (Word, Excel, PowerPoint vb.)
  • Dosyaya Git> Hesap
  • Programın aktivasyon durumu, Ürün Bilgisi başlığı altında görülebilir. Eğer durum Ürün Aktif ise, Microsoft Office’te geçerli lisanslı bir kopyasına sahip olduğu anlamına gelir. Ancak, Ürün Etkinleştirmesi Gerekiyor  yazan sarı renkli bir kutu , Microsoft Office kopyanızı etkinleştirmeniz gerektiğini belirtir. Microsoft Office’i nasıl etkinleştireceğinizi öğrenmek için okumaya devam edin.

Microsoft Office Nasıl Etkinleştirilir?

Aktivasyon birkaç şekilde mümkündür ve onları burada anlatmaya çalıştık. Tüm bu yöntemler çoğunlukla Office 2019/2016 için geçerlidir. İşleme başlamadan önce, bilgisayarınızda Microsoft Office’in lisanssız bir kopyası bulunduğunu varsayıyoruz.

Microsoft Hesabı kullanarak Office’te oturum açın

Zaten bir lisans satın aldıysanız veya Office’i yeni bir bilgisayara yeniden yüklüyorsanız, herhangi bir ürün anahtarına ihtiyacınız yoktur. Bunun yerine, tek yapmanız gereken lisansı satın almak için kullandığınız aynı Microsoft Hesabını kullanarak oturum açmak.

Office uygun lisansı hesabınızdan otomatik olarak alır. Hesabınıza bağlı birden fazla Office lisansınız varsa, Office hepsini listeler ve etkinleştirme için hangi lisansı kullanmak istediğinizi seçebilirsiniz.

Bu, Office kopyanızı etkinleştirmenin daha basit ve güvenli bir yoludur. Bunu izleyerek, ürün anahtarlarını bir yerde tutmanıza gerek yoktur. Oturum açarak Office’i etkinleştirme adımları.

Office 2019 Pro Plus etkinleştirme için oturum açma ekranı
  • Herhangi bir Office uygulamasını açın (Word, Excel vb.)
  • Bir pop-up oturum açmanızı ister, Giriş Yap düğmesini tıklayın. Veya Dosya> Hesap> Ürün Aktivasyonu bölümüne gidebilirsiniz.
  • Kendisine bağlı bir Office lisansı olan hesabın kimlik bilgilerini girin.
  • Listede görüntülenen lisanslardan birini seçin. Bu, yalnızca birden fazla lisansınız varsa geçerlidir.

Ürün Anahtarını Kullanarak Office’i Etkinleştirin

Office Lisansını fiziksel veya çevrimiçi bir mağazadan satın aldıysanız, bir ürün anahtarı şeklinde almış olmalısınız. Office, ürün anahtarıyla doğrudan etkinleştirilebilir. Ancak, önce ürün anahtarını önce hesabınızla, ardından da aynı hesapla Oturum Açmanız önerilir. Bunu yapmak için şu adımları takip edebilirsiniz. Ürün anahtarını yanınızda bulundurduğunuzdan emin olun.

Office.com/setup adresine gidin . Microsoft hesabınızı kullanarak giriş yapın.

Şimdi 25 karakter uzunluğundaki ürün anahtarını belirtildiği gibi girin.

Office 2019 Pro Plus Ürün Anahtarı

Ülkenizi ve dilinizi seçin. İleri’ye tıklayın  .

Bundan sonra, Microsoft Hizmetler ve Abonelikler Sayfasına yönlendirileceksiniz .

Office 2019 Pro Plus Etkinleştirmeden sonra indirme ekranı

Etkinleştirdiğiniz ürünü bulun ve kurulumu indirmek için Şimdi Kur’a tıklayın .

Office’i bilgisayarınıza yüklemek için kurulumu çalıştırın.

İstendiğinde, aynı Microsoft Hesabını kullanarak Oturum Açın.

Office’i önceden yüklediyseniz, 6 ile 9 arasındaki adımları izlemeniz gerekmez. Dosya> Hesap> Ürün Etkinleştirmesi’ne giderek giriş yapabilirsiniz. Bu prosedür yalnızca bir seferlikti ve lisans şimdi hesabınızla bağlantılı. Microsoft Hesabınızda her zaman bulunacağı için ürün anahtarını korumanıza gerek yoktur.

Office Etkinleştirme Sihirbazı’nı Kullanarak Etkinleştir

Bir Office kopyası deneme süresinin bitiminde veya etkin değilse, kullanıcıdan bir Etkinleştirme Sihirbazı istenir. Veya bilgisayarınızdaki bazı donanımları değiştirdiyseniz, Aktivasyon Sihirbazı kullanılarak çözülebilecek aktivasyon sorunlarına gireceksiniz. Etkinleştirme Sihirbazı çok faydalıdır ve tüm talimatların iletişim kutusunun kendisinde belirtilmiştir. Office’i internet üzerinden etkinleştirmek  istiyorsanız, yazılımı İnternet üzerinden etkinleştirmek istiyorum’u seçin ve ardından İleri’yi seçin  Veya Microsoft Destek ile iletişim kurmak ve ürünü telefon üzerinden etkinleştirmek istiyorsanız telefon seçeneğini seçebilirsiniz. Ürününüzü etkinleştiremiyorsanız, bununla ilgili olarak Microsoft Destek ile iletişim kurmanız en iyisidir.

Microsoft Office etkinleştirme işlemi çok basit ve güvenlidir. Office’i Windows’ta etkinleştirmenin birçok yolu vardır. Durumunuza göre doğru talimatları izlediğinizden emin olun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tüm Kategoriler