Office 2019 ve Office 365: Hangisini Satın Almalısınız?

Office 2019 Pro Plus Lisans Anahtarı ve Office 365 Lisans Anahtarı

Yükseltmeyi planlıyorsanız veya Microsoft Office’te yeniyseniz, muhtemelen şu anda iki seçeneğiniz olduğunu fark ettiniz: Office 2019 ve Office 365. Hangisini alacağınız konusunda kafanız biraz karıştıysa, yalnız değilsiniz . Her iki teklif de, en son temel özelliklerle aynı uygulamalara erişebilmenize rağmen, sahip olma maliyetine ve özellik listesine bağlı olarak bazı önemli farklılıklar vardır (ve net olmak gerekirse, Office 2019, Office 365‘in yerine geçmez) .

Office Satın Alma İçin Microsoft Office 2019 Pro Plus Satın Alma Sayfası

Office 2019, Microsoft’un popüler ofis uygulamaları grubunun bağımsız sürümü için kullandığı addır. Aylık bir abonelik gerektirmez, yani bir kerelik bir satın alma işleminden geçtiğinizde, sonsuza dek kopyasına sahip olursunuz.

Bu seçeneği kullanarak (Office’in “sürekli” veya “şirket içi” sürümü olarak da bilinir), uygulamaları tek bir bilgisayara yükleyebilir ve güvenlik güncelleştirmeleri alırsınız, ancak bir sürüme yükseltme yapamazsınız. takip sürümü. Bu, satın aldığınız sürümü kullanım ömrü boyunca ve ötesinde (güncellemeler olmadan) kullanmaya devam edebileceğiniz anlamına gelir; ancak yeni özelliklere ve araçlara erişmek istiyorsanız, tekrar tam fiyat ödemeniz gerekir.

Ayrıca, Office 2019, önceki sürümünden daha fazla geliştirmeye sahip Word, Excel, PowerPoint ve Outlook gibi uygulamalar ile birlikte gelse de, yalnızca bir özellik alt kümesine ve Office 365 aboneliğinde mevcut olan birçok avantaj olmadan da gelir. Örneğin, 2019 sürümüyle, 1TB of OneDrive bulut depolama ve Skype kullanarak sabit hatlara çağrı yapmak için ücretsiz aylık krediler gibi avantajların yanı sıra bulut ve AI özelliklerini bulamayacaksınız.

Office 2019’u Kimler Satın Almalı?

Herkes Office 2019‘u satın alabilse de, bu sürüm, ofis tabanlı bir bulut sürümüne geçmeye hazır olmayan toplu lisanslara sahip ticari müşteriler için tasarlanmıştır ve ayrıca şirket içi uygulamalar paketini kullanmak için özel gereksinimlere sahip olabilir.

Düzenli bir tüketiciyseniz, daha geleneksel bir deneyim tercih ediyorsanız, bu hala (biraz) iyi bir seçenektir. Paketi tek bir cihaza kurmayı planlıyorsanız, yeni özelliklere bağlı kalmayın veya bulut tabanlı uygulamaları kullanmaya başlamaya hazır değilseniz, aynı zamanda sağlam bir seçimdir.

Ek olarak, bir kerelik satın alma yolundan geçen bir PC veya Mac için lisans alırken, Office uygulamalarını tüm mobil cihazlarınıza yükleyebilirsiniz, ancak yalnızca bazı temel özellikleri elde edersiniz.

Office 2019, “Office Home & Student 2019” ve “Office Home & Business 2019” olmak üzere iki çeşitten oluşmaktadır ve genellikle cihaz başına sırasıyla 150 ve 250 $ olarak fiyatlandırılmaktadır. Office Ev ve Öğrenci 2019 Word, Excel ve PowerPoint ile birlikte gelirken, Office Ev ve İş 2019 Word, Excel, PowerPoint, Outlook ve OneNote’u içerir.

Ayrıca, önceki kalıcı sürümlerden farklı olarak, Office 2019‘un yalnızca Windows 10 çalıştıran cihazlarda veya en yeni üç macOS sürümünde desteklendiğini göz önünde bulundurun. Office’in en güncel sürümünü kullanmanız gerekiyorsa ve hala Windows 8.1 veya Windows 7 kullanıyorsanız, bir Office 365 aboneliği satın almanız gerekir.

Office 365 Satın Alma için Microsoft Office 365 Satın Alma Sayfası

Office 365, Microsoft’un Office 2019 ile aynı uygulamaları sunan, ancak daha fazla uygulama, özellik, araç ve diğer avantajları içeren abonelik planı hizmeti için kullandığı addır.

Bu seçeneği kullanarak, Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access ve diğerleri gibi uygulamalara erişebilmenizi sağlayan, yalnızca altı cihaz bir hesapta eriştiği sürece, size aylık veya yıllık bir abonelik ücreti ödeyeceksiniz. saati. Ayrıca, abonelik planınıza bağlı olarak, bir aboneliğe sahip toplam altı kişi için hesabı en fazla altı ek kişiyle paylaşabilirsiniz.

Bir abonelik planı almanın en iyi bölümlerinden biri belki de yeni sürümler için endişelenmenize gerek kalmamasıdır. Office 365‘i kullanırken, her zaman Microsoft’un sağlayabileceği uygulamaların en güncel sürümünü çalıştırıyor olacaksınız. Bu, düzenli güvenlik güncellemelerinin, iyileştirmelerin ve daha da önemlisi, kullanılabilir olduklarında en son özelliklere ve araçlara erişimin kilidini açar.

Ayrıca evde, okulda, işte ve cihazlarda verimliliğinizi artırmanıza yardımcı olacak gerçek zamanlı işbirliği ve AI özellikleri gibi bulut özelliklerine de sahip olursunuz. Ek olarak, paketin bir parçası olarak, 1TB OneDrive depolama alanı alıyorsunuz, sabit hatlara çağrı yapmak için Skype dakika alıyor ve sorularınızla ilgili destek hattına başvurabilirsiniz.

Office 2019‘a benzer şekilde, Office 365‘i mobil cihazlarınıza yükleyebilirsiniz, ancak kalıcı sürümün aksine, tüm özelliklere erişebileceksiniz.

Office 365’i Kimler Satın Almalı?

Uygulama grubuna erişmeniz gerekiyorsa, Office 365 belki de en iyi seçimdir, çünkü düşük maliyetle güncelleme ve yükseltme sürekliliği sağlayan tek seçenek budur. Ayrıca, Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 ve macOS çalıştıran cihazlar dahil, tüm cihazlarınıza yükleyebileceğiniz tüm uygulamalara erişebilirsiniz. (Office 2019, yalnızca Windows 10 çalıştıran tek bir bilgisayarda uygulamaları kullanmanıza izin verir.)

Abonelik servisi farklı planlarla geliyor. Uygulamaları ve hizmetleri kullanan tek kişi sizseniz, yılda 70 dolara “Office 365 Kişisel” planını satın alabilirsiniz; bu, size 1TB OneDrive depolama ve Skype dakikaları ile birlikte yazılım paketine erişmenizi sağlar.

Bununla birlikte, aile üyeleriyle veya oda arkadaşlarınızla paylaşmayı planlıyorsanız, yılda 100 dolarlık “Office 365 Ev” planını seçmelisiniz; bu, uygulamaları ve avantajları en fazla altı kişiyle paylaşmanıza olanak tanır. Ayrıca herkes Skype dakikalarını ve 1 TB OneDrive depolama alanını alır.

Bir abonelik planı satın almayı seçerseniz, aylık ücreti ödeyerek daha fazla para harcayacağınız için yıllık aboneliği satın almalısınız.

Microsoft, geçerli bir okul e-posta adresi kullanan öğrenciler ve öğretmenler için ücretsiz bir abonelik planına sahiptir . Bu hizmeti kullanarak Word, Excel, OneNote, PowerPoint, Microsoft Teams ve diğer okul araçlarına ücretsiz erişebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tüm Kategoriler